Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: tpsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2478880
Постинги: 343
Коментари: 573
Гласове: 3583
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
24.06.2009 11:30 - Kвалификационен тренинг по Енергийна Психология на “Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques” (AAMET) UK
Автор: tpsy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1601 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.12.2009 16:31


Много се радвам 

 

Изпращаме ви информация за поредното събитие от програма 2009 на ИИР.

 

17 - 22 Юли

 

Kвалификационен  тренинг по Енергийна Психология  на “Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques” (AAMET) UK

 

Тренингът ще бъде с продължи­телност шест последователни дни и включва обучение в три от воде­щите школи на Енергийната Психология: 

EFT – първо ниво;  ето тук един линк да видите какво е ефт :) 

http://www.youtube.com/user/magnustapping



EFT
– ниво II;  

BSFF
Practitioner; 

TAT Practitioner

Участниците в тренинга ще получат международно признати сертификати за всяко от трите направления.

Тренингът е предназначен, както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално с някоя от терапевтичните модалности.

Осигурен е превод на български.

 

Водещи:

Проф. Тамлин Леуелин-Едуардс – доктор по Философия, преподавател по хомеопатия и енергийна терапия в Calamus International University, ръководител на катедра по Хомеопатия & Енергийна терапия в Calamus International University и експерт към Alliance of Registered Homeopaths. Проф. Едуардс е квалифициран хомеопат и меридианен терапевт, но понастоящем работи, използвайки основно техниките на Енергийната Психология. Работи в клиника създадено от него и съпругата му Мейр Едуардс, използвайки изключително алтернативни методи. Работата му понастоящем е съсредоточена основно върху третирането на сериозни заболявания и по-трудни случаи, както и в преподаването на методите на Енергийната Психология.

 

Флорънс Мейр Леуелин-Едуардс  - психолог, психотерапевт, интегративен терапевт.  В продължение на три десетилетия тя следва призванието си да помага на хората като психотерапевт. Флорънс Мейр обича да чува от клеинтите си, че вече нямат нужда от нейната помощ и винаги е търсела себеутвърждаващи техники, които да помагат по-бързо и по-ефективно, като намира такива в лицето на техниките на Енергийната Психология.. 

 

Обучението на други хора е страст, която Меир и нейният съпруг Там споделят. Тяхното желание да разпространват физическата и емоционалната свобода постигана посредством методите на Енергийната Психология, ги води в много страни по света.

 

Броят на участниците в тренинг групата е ограничен.

До момента останалите свободни места са шест.

 

За повече подробности посетете следните страници на нашият уебсайт:

 

http://integral-bg.eu/content/view/63/68/

 

http://integral-bg.eu/content/view/43/55/

 

http://integral-bg.eu/content/view/20/4/

 

Ако желаете да се включите в предстоящият тренинг можете да се свържете с нас на посочените по-долу имейл адреси, както и на телефонният номер.

 

Сърдечни Поздрави,

Екипът на ИИР

--
www.integral-bg.eu
info@integral-bg.eu
integral.institutebg@gmail.com
0878 665 668

 




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене