Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: tpsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2482001
Постинги: 343
Коментари: 573
Гласове: 3583
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
26.08.2007 09:01 - Свръхфеноменът Слава Севрюкова 3-книги за четене + гласът на мп3 + Клипове в youtube
Автор: tpsy Категория: Технологии   
Прочетен: 66627 Коментари: 19 Гласове:
4

Последна промяна: 30.08.2009 21:56


За Слава Севрюкова

 

Психотрониката - актуализирана парапсихология. "Квазинаука", гранична зона на научните търсения.
Наблюдава структурата на земното ядро, планетите, звездите. Описва устройството на атомното ядро и многократно по-миниатюрни елементарни частици, изграждащи света около и в нас. Доказва: всичко, съществуващо във Вселената, е и в ума на човека. И разкрива света, изследвайки "Космоса е себе си".
Психотроничен талант. Разтърсващи проникновения. Би трябвало да са новина на века. А за тях дори не се знае в Родината,
Слава Севрюкова прониква във всички етажи на Вселената, директно наблюдавайки абсолютната хармония е микросвета - твърди доцент Лозенски. -Космосът, за нея, е изграден от пет пъреични материални елемента: "вихри", “псиони”, “космическа влага", "космическа coл" u "прана". Описвайки",, техните свойства, тя доказва - масата на псиона е близка до тази на електрона, приет за елементарна частица e съвременната физика."
Тези пет елемента са:
- вечни, несътворими и неунищожими;
- не могат да ce преобразуват един в друг;
- от един вид са, затова Вселената е една;
- не са носители на съзнание.
"Човекът, виждащ атома" - визитната й картичка. Някои от наложените в науката представи за света, за свръхфеномена изглеждат наивни. Категорична е - сбъркан е общо утвърденият атомен модел. Неправилно се обяснява строежът на веществото. Основни закони във физиката не са верни.
С грохот предстои да се срутят доскоро все-силни, амортизирани вече "истини".
За еталон в изследванията експериментаторката приема атомното ядро на лекия водород. Съставя негов модел по психотронен път, "спирайки от движение" изгоаждащите го елементарни частици. "Раздробява" ги на компоненти, милионократно по-малки от микрона. После отново и отново...
Постоянството и пчелното й търпение са възнаградени. С навлизане в тайнствените пространства невидимото се откроява. Открити са свръхлеки елементарни частици, наречени от нашия^тандем "орбитони" и "квазиорбитони". Движейки се с неописуема скорост, me, според прецизните псинаблюдения, изграждат - атомните ядра.
Феноменалните способности на Слава дават нова стерео представа за структурата на атома. Открояват се странни модели на неговото ядро и кристалната решетка на простото вещество. Схемата на тяхното устройство се оказва стройна, логически непротиворечива.
правилото: ако два модела еднакво добре доказват едно явление, те са равностойни. Бъдещето ще покаже кой om тях ще обясни новите, още неизследвани свойства на материята."
Разчела звездните йероглифи, отсича: "Вселената е ограничена - с начало и край. С граници и обем. Формата й уподобяеа гигантски елипсоид. Исполинско яйце, а отвъд него - "мъртво пространство".
"Вселената е овална. Формата й е като на атома. Погледната отстрани, е сива, но искряща. Под огромния й купол бушуват могъщи космически еихри."
И така - ограничен Всемир - с начало и край. А извън него - "мъртво пространство"

Откъси от книгата за феномена Слава Севрюкова


Българка разкри тайната на Бермудския триъгълник

Славка Севрюкова е открита за науката от доцент Иво Лозенски още през 1963 г., който провежда с нея уникални изследвания в продължение на 28 години.
Славка от Нова Загора със своята ултрасетивност преодолява всякакви мащаби и измерения, успява да проникне отвъд плътни материални прегради и да наблюдава строежа на организми и скали, да надникне в земното ядро. По време на един сеанс Севрюкова се "пренася" дори на Бермудския триъгълник. Там получава видение на вихрушка от дълбините на океана, която уплътнява "почти като мрамор" водите на зловещия капан, създава зона на безвъздушно пространство над повърхността, всмуква и раздробява корали и самолети "до степен на невидими частици".
Президентът на Международната асоциация по психотроника д-р Рейдак, изумен от уменията на Севрюкова на конференция в Прага през 1978 г., я насочва към изучаване на атомното ядро. Българката успява да види дори отделните атоми в силициев кристал, а рисунката и измерванията й са поразително сходни с реалните пропорции на микроснимка, направена от американски свръхмощен тунелен микроскоп. По-късно тя признава, че е виждала и най-малките неразгадими частици "псиони"-те, последната бариера пред космическата пустота, основата на битието.

 
Условия за ползване:


Лиценз на разпространение

Произведенията на този сайт са само и единствено за четене, достъпни като аналогичен метод на Брайловите книги, с учебна цел и с цел запазване на произведението.

Никой от текстовете с активни авторски права не може да се използва с търговски цели!


Цитат от Закона за авторското право и сродните му права:

Чл. 24. (Изм. - ДВ, бр. 77 от 2002 г.) (1) Без съгласието на носителя на авторското право и без заплащане на възнаграждение е допустимо:

9. (изм. - ДВ, бр. 99 от 2005 г.) възпроизвеждането на вече публикувани произведения от общодостъпни библиотеки, учебни или други образователни заведения, музеи и архивни учреждения, с учебна цел или с цел съхраняване на произведението, ако това не служи за търговски цели;

10. възпроизвеждането на вече разгласени произведения посредством Брайлов шрифт или друг аналогичен метод, ако това не се извършва с цел печалба;

11. предоставянето на достъп на физически лица до произведения, намиращи се в колекциите на организации по смисъла на т. 9, при условие че се извършва за научни цели и няма търговски характер;

 

Започнал съм да събирам книги от интернет пространството по психология на български и ценни нови книги на английски може да ги видите в рубриката библиотека. Ако знаете някъде книга по психология , ми изпратете линк да я поместя в библиотеката

Към Рубрика библиотека(психология)


виж това
3. Как да теглим файловете от блога
Вдясно в полето блогрол
Или директна връзка
http://tpsy.blog.bg/viewpost.php?id=242498


Благодарности на автора на книгите:
image Христо Нанев е езотерик и изследовател на паранормалното. С помощта на регресията възстановява спомени от минали животи за преодоляване на трудно решими проблеми. Той е авторът на книгата “Предсказанията на Кики”, която се превърна в бестселър на българския книжен пазар, четивото, което е първото в България, изследвало научно явлението полтъргайст. Той е автор и на още книги, които разказват за езотеричния свят. Последните няколко книги на Христо Нанев разказват за дългогодишната комуникация с феноменалната Слава Севрюкова и за нейните предсказания и открития. Той разкрива в книгите си цялата информация за личността Севрюкова, която е познавал и изучавал, по онова време от живота й.
Тук е и сайта на Христо Нанев ако искате се свържете с него.


Кликнете върху книгата която искате да прочетете.


image

Бъдете в този свят, но не от този свят: свръхфеноменът Слава Севрюкова :2005

Книга за суперсетивата. Свръхфеномен, разчитащ ребуси на битието, надничащ в хроники и бъдеще. Отломки Вечност в епоха на обилна информация.
За Слава Севрюкова все още няма сведения в интернет. За хората е под въпрос съществувала ли е тя? Наистина ли е феномен, равен на Ванга? Или дори по-...
От това книгата е още по-интригуваща.


image


Прозрения: свръхфеноменът Слава Севрюкова :2006

Паметта на исторята през психотронен поглед. Изненадващи тълкувания от Библията до съвремието. Нов прочит из съкровенния живот на световно известни личности.


image



Зеница към вселената: Свръхфеноменът Слава Севрюкова:2007

Минало и бъдеще през "погледа на идните поколения".

• Кои сме?
• От къде идваме?
• Какви са стръмнините на съдбата пред Човечеството?
• България и светът – падение или възход?
"Психотронното око" на Слава Севрюкова "проговаря".


Новта книга , гледах интервю на Христо по телевизията в момента завършва и 5 книга от поредицата за Слава.
Тази е 4 която е от месец на пазара.
  image
Свръхфеноменът Слава Севрюкова: Легендата реалност 2009 Година: 2009  Страници: 332
Резюме

* Слава Севрюкова от непознат ъгъл!

* Скрити епизоди от биографията на пророчицата, чиято слава изгрява посмъртно!

* Открояване на истината от легендата за нея, без да се омаловажават и двете!

* Преоценка на познатия ни свят!

* Нов ракурс за Мона Лиза, за богомилите, за Христос, за произхода ни! И още, и още!...


Благодарности на автора


Дългоочакваните от вас аудио записи на Слава Севрюкова са вече качени тук






 Разговор между Слава Севрюкова и Иво и Владо.mp3  1:21:04


Слова до Иво.mp3 14:12


 

Благодарност и на автора на страницата: Димитър

Любомиров е.г.н.690*****00

 visions__1@lycos.com

4.ноември1998г.
Най добрият портал за документални филми и не само www.kolibka.com
Представя  Загадки: Загадките на човешката психика - Слава Севрюкова
Описание:
Филм за доайена на българските екстрасенси Слава Севрюкова,
излъчен по българската телевизия през 1991 г.
image
описание
Загадки: Загадките на човешката психика - Слава Севрюкова
downloads movie subtitles
2270
image Download:
Слава Севрюкова
Филмът е на български език




Slava Sevrukova Lecturing


Slava Sevrukova Movie By Hristo Nanev (movie trailer)





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Чуй Нейнея Глас!
06.02.2008 12:13
http://dliubomirov.data.bg/
цитирай
2. анонимен - Гласът на Слава Севрюкова
01.07.2008 17:44
Разполагам с трите книги за Слава Севрюкова. В момента чета втората. С голямо вълнение изслушах предоставения запис на гласа ва Великата българка. Сърдечно благодаря на този който ни е предоставил записа-доколкото разбрах Димитър Любомиров ако не се лъжа.
цитирай
3. tpsy - Интересно
02.07.2008 13:25
Когато публикувах този пост , книгите ги имаше за свободно четене в www.spiralta.net
И имаше линкове за четене и картинки.
Сега в спиралата ги няма.

Качих ги пак, който иска да чете може да го направи свободно.

Четох преди няколко месеца интервю с Пауло Куелю , който Забележете ПЛАЩА на хора да качват в интернет книгите му за свободно четене.
Да създават форуми , и да разговарят за книгите.
Какъв бил резултата, Безплатна реклама, в старни като , гана, мексико , и .т.н. и за година , Е продал , с 10 милиона тиража повече.
И е издаден в още , няколко държави.
Но това е Пауло Коелю. Мисли глобално.


За сайта да от Димитър Любомиров , в интеренет има почти всичко :)
"Случайно" попаднах на него докато пишех поста :)
цитирай
4. анонимен - Благодаря!
13.07.2008 10:20
Много благодаря за линковете и записите!
цитирай
5. анонимен - Благодаря
31.07.2008 11:14
И аз благодаря за линковете и mp3-ките!
цитирай
6. анонимен - Видеоклипче за леля Слава
08.08.2008 02:04
Видео 1:

http://www.youtube.com/watch?v=uaWbJDGrVQM

Видео 2

http://www.youtube.com/watch?v=l089mdCsFiw&feature=related

Източник - Христо Нанев
цитирай
7. tpsy - Благодаря
08.08.2008 06:16
Благодаря на човека , което снимал и този , който е качил материала.
цитирай
8. анонимен - За книгите
07.12.2008 11:35
Много бих искала да ги прочета тези книги но за съжаление не мога да ги сваля от този сайт. Не разбирам защо?
цитирай
9. tpsy - Виж това
07.12.2008 15:16
3. Как да теглим файловете от блога
Вдясно в полето блогрол
Или директна връзка
http://tpsy.blog.bg/viewpost.php?id=242498
цитирай
10. анонимен - В http://www. kolibka. com има филм ...
05.01.2009 00:30
В http://www.kolibka.com има филм за Слава Севрюкова "Загадките на човешката психика" излъчен по българската телевизия през 1991 г.
цитирай
11. анонимен - Относно 3-те книги за Слава Севрюкова
13.01.2009 13:24
Случайно попаднах на тях на spiralata.net, свалих ги без проблеми и ги прегледах по диагоналната система. Никога не бях чувала за тази велика жена. Направо бях като омъгьосана, замислих се за много неща. Това, да ги имам на компютъра си не ми е достатъчно, искам да мога по всяко време на деня да ги отворя, да почета преди заспиване, а и от компютъра много ме болят очите. Затова си ги поръчах и се надявам днес - утре да ми ги доставят. Книжният вариант е по-лесно разгръщаем, но ако не бяха качени на spiralata.net, нямаше да разбера изобщо че съществува такава жена. Благодаря на всички, които правят добрината да качват книги в сайтовете. А щом книгите са хубави, хората си ги купуват и в книжен вариант.
цитирай
12. анонимен - МНЕНИЕ
24.01.2009 15:27
Благодарение на филолога Христо Нанев разбрахме не само за съществуването на феномена Слава, но и за нивото на нейните способности, за предсказанията, които е правела относно събитията, станали преди да сме живели в този наш живот, както и за тези, които ще настъпят, когато вече няма да бъдем сред обитателите на планетата Земя. Прочитайки книгите в поредността, в която са издадени, човек коренно променя представите си за света, в който живее. Поздравления за автора, успял да пресъздаде уменията, таланта и постиженията на жената, която е била в този свят, но която определено не е от него. Чрез пламенното, но в същото време точно и аргументирано изложение в поредицата от книги, читателят успява да се запознае реално с истинския образ на човека феномен Слава Севрюкова. Истинско богатство са хора като нея. Дано повече представители на земната раса разберат смисъла на живота и да преструктурират ценностната си система.
цитирай
13. анонимен - Kosmos
27.01.2009 23:47
Ot Slava Sevriukova
Sedmougalna piramida koqto lekuva - izcerqva. V neq se koncentrira kosmi4eska energiq, suotnoshenie - 3/1. Tq e napravena ot durvo - konop .
цитирай
14. анонимен - Blagodarq za hubavite knigi!Vs...
28.08.2009 13:09
Blagodarq za hubavite knigi!Vsichko pomesteno tuk e mnogo interesno i zapalva edna nisha ot polezna informaciq v tozi neobqten svqt na Neta.Preklanqm se pred FENOMENA i CHOVEKA Slava Sevriukova!Badete zdrav,g-n Nanev i svetlina po patq!:)
цитирай
15. анонимен - Благодаря за безценната информация!
30.01.2010 16:58
Прочетох и трите книги за Слава Севрюкова и съм много впечатлена. Много от това, което тя казва се среща и в книгите на доктор Майкъл Нютон и Брайън Вайс.
Не знам защо не мога да отворя и прочета последната книга за Слава Севрюкова.
цитирай
16. tpsy - Последната
30.01.2010 23:48
Книга, още е на пазара може да си я купите.
3 книги ги няма на пазара на книжната борса тиража е изчерпан ако ги има спекулират и ги продват 5-6 пъти над цената.
Има и още една книга номер 5 от поредицата предполагам , че скоро и тя ще бъде публикувана.
цитирай
17. анонимен - Не живея в България и не мога да си я ...
31.01.2010 02:58
Не живея в България и не мога да си я купя от пазара. Ще видя дали я има в някоя интернет книжарница.
Първата книга я поръчах от интернет преди седмица-две и беше на нормална цена от 10 лв.
цитирай
18. анонимен - A как можем да видим целият докум...
31.01.2010 03:15
A как можем да видим целият документален филм за Слава Севрюкова?
Този сайт Kolibka.com не се отваря.
цитирай
19. penchoan - Слава Севрюкова ще бъде призната ...
02.10.2012 09:23
Слава Севрюкова ще бъде призната след няколко години за един от двамата най-големи учени на 20 век. Вторият е Никола Тесла.
цитирай
Търсене